22-02-2018

Ekonomichef

Vi söker en engagerad ekonom med intresse för effektiv administration. För att lyckas i rollen har du god kunskap inom ekonomi, från mindre frågor upp till upprättande av årsbokslut och deklaration. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för ekonomi och övrig administration. Vi erbjuder ett omväxlande jobb i ett internationellt dynamiskt företag med prestigelös miljö och korta beslutsvägar.
Vi söker en engagerad ekonom med intresse för effektivisering och HR-frågor. Vi erbjuder en bred tjänst i ett växande tillverkande internationellt företag. 

Din tjänst innefattar upprättande av årsbokslut och att ansvara för deklaration, lönsamhets- och likviditetsuppföljning samt upprätta koncernrapporter månadsvis. Du rapporterar direkt till VD. Du ansvarar även övergripande för vårt affärssystem (Monitor).

I dina övriga uppgifter ligger samordning av administrativa projekt. Inom HR samordnar du övergripande metoder för rekryteringsprocess, medarbetarsamtal, eventuella rehabiliteringsfall och kontakter med företagshälsovård och myndigheter. 

Du har en ekonomisk högskoleutbildning och har arbetat några år inom ekonomi. Du är drivande och engagerad samt har ett intresse för effektivisering.  Har du även utbildning inom HR ser vi det som meriterande. 

Du samarbete med övriga avdelningar och dotterbolag där din sociala kompetens och förmåga att vara flexibel är värdefull. 

Eftersom vi är ett internationellt företag krävs goda kunskaper i vårt koncernspråk engelska. 

Vi erbjuder ett omväxlande jobb i ett välkänt och växande privatägt internationellt företag med ung personal. I Vislanda är vi 250 personer, medelåldern är 35 år och ca 33 % är kvinnor.

 

Tjänsten är heltid med tillsättning snarast. Skicka din ansökan till personal@wica.se med märkning ”Ekonomichef”

Vid frågor ring VD Janne Kronstedt Tel 0472-365 34
Share this: