14-02-2019

Medarbetare Sales Office

Vi behöver förstärka Sales Office.
Tillsvidare, 100 %, tillträde snarast.

Vi behöver förstärka Sales Office. I första hand söker vi dig som har förkunskaper om våra produkter genom praktiskt arbete i vår produktion då vi främst behöver utökad kapacitet på beredning och registrering av kundorder – våra produktionsunderlag.

Som medarbetare på Sales Office blir du del i ett team som ansvarar för registrering av kundorder, leveransbevakning och fakturering. Vi har också ansvar för broschyrmaterial, prislistor, beställningar av kyl- och frysdiskar från externa leverantörer (t ex Arneg och Oscartielle) samt projektuppföljning och viss rapportering. Vi jobbar även med prisförfrågningar och offertberedning. 

Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum vilket kräver kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Du behöver god datorvana då arbetet främst sker i Monitor, Outlook och Excel.

Att arbeta på Sales Office innebär mycket sammanställning och samordning. Du som söker bör vara ansvarstagande, positiv, serviceinriktad och samarbetsvillig – en lagarbetare med fokus på bästa slutresultat. Vi har daglig kontakt med projektledare, säljare, kunder, transportörer och montörer och det kan stundtals bli väldigt intensivt.

Intresserad? Hör av dig så fort som möjligt.

Kontaktperson: Viveca Karlsson Jensen, Sales Office avdelningschef.

Tel 0472-363 49, e-mail viveca.karlsson@wica.se, kontor på andra våningen. 

Välkommen med din ansökan!

 Share this: