10-05-2019

Medarbetare Sales Office Front Desk

Vi växer och behöver förstärka Sales Office på utleveranser i Sverige.
Vi växer och behöver förstärka Sales Office på utleveranser i Sverige. Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice och av att ha många bollar i luften. Arbetet omfattar löpande telefon- och mailkontakt med kunder, montörer och vår egen produktion. Du kommer hantera kundorder, leveransplanering, fraktbokningar, frakthandlingar m.fl. relaterade uppgifter. Du tar också del i Sales Office övriga arbetsuppgifter där det behövs.

Som medarbetare på Sales Office blir du del i ett team som ansvarar för registrering av kundorder, leveransbevakning och fakturering. Vi har också ansvar för broschyrmaterial, prislistor, beställningar av kyl- och frysdiskar från externa leverantörer samt projektuppföljning och viss rapportering. Vi jobbar även med prisförfrågningar och offertberedning. 

Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum vilket kräver kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Du behöver god datorvana då arbetet främst sker i Monitor, Outlook och Excel. Förkunskaper i Monitor, fraktbokningar och om våra produkter är meriterande.

Att arbeta på Sales Office innebär mycket sammanställning och samordning. Du som söker bör vara ansvarstagande, positiv, serviceinriktad och samarbetsvillig – en lagarbetare med fokus på bästa slutresultat. Vi har daglig kontakt med projektledare, säljare, kunder, transportörer och montörer och det kan stundtals bli väldigt intensivt.

Tillsvidare, 100 %, tillträde snarast.

Intresserad? Hör av dig så fort som möjligt, urval sker löpande. 

 
Maila din ansökan till personal@wica.se.