09-11-2018

Medarbetare till Sales Office- export

Vi behöver förstärka Sales Office med ytterligare en medarbetare på exportsidan.
Dina arbetsuppgifter:

Vi behöver förstärka Sales Office med ytterligare en medarbetare på exportsidan. Vi söker därför dig som har erfarenhet av handel på export. Arbetet omfattar löpande kundkontakt, kundorder, leveransplanering, fraktbokningar, frakthandlingar m.fl. relaterade uppgifter. Du tar också del i Sales Office övriga arbetsuppgifter där det behövs.

Som medarbetare på Sales Office blir du del i ett team som ansvarar för registrering av kundorder, leveransbevakning och fakturering. Vi har också ansvar för broschyrmaterial, prislistor, beställningar av kyl- och frysdiskar från externa leverantörer samt projektuppföljning och viss rapportering. Vi jobbar även med prisförfrågningar och offertberedning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Din profil:

Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum vilket kräver kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Du behöver god datorvana då arbetet främst sker i Monitor, Outlook och Excel. Har du förkunskaper i Monitor och om våra produkter är det meriterande. 

Att arbeta på Sales Office innebär mycket sammanställning och samordning. Du som söker bör vara ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad och samarbetsvillig – en lagarbetare med fokus på bästa slutresultat. Vi har daglig kontakt med projektledare, säljare, kunder, transportörer och montörer och det kan stundtals bli väldigt intensivt. Har du tidigare erfarenhet av kundkontakt ser vi det som meriterande.

 

Din ansökan: 

Vi hoppas kunna rekrytera snarast. Sista dag för ansökan är 2/12 men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande!

Ansökan skickas till personal@wica.se

Vid frågor, kontakta HR-ansvarig, Evelina Svensson via tel. 0472-365 98.

Välkommen in med din ansökan!

 Share this: