11-02-2019

Medarbetare till Sales Office- Incold

Vi behöver förstärka Incold Sales Office med ytterligare en medarbetare.
Dina arbetsuppgifter:

Vi behöver förstärka Incold Sales Office med ytterligare en medarbetare. Arbetet omfattar löpande leverantörkontakt, kundkontakt, kundorder, inköps order, leveransplanering, fraktbokningar, frakthandlingar m.fl. relaterade uppgifter. Du tar också del i Incold´s övriga arbetsuppgifter där det behövs.

Som medarbetare på Incold Sales Office blir du del i ett team som ansvarar för registrering av kundorder, inköps order, leveransbevakning och fakturering. Vi har också ansvar för broschyrmaterial, prislistor, beställningar av kylrum och tillbehör från externa leverantörer samt projektuppföljning och viss rapportering. Vi jobbar även med prisförfrågningar och offertberedning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Din profil:

Kunskaper i engelska, både i tal och i skrift är ett krav. Du behöver god datorvana då arbetet främst sker i Monitor, Outlook och Excel. Har du förkunskaper i Monitor och om våra produkter är det meriterande.

Att arbeta på Incold Sales Office innebär mycket sammanställning och samordning. Du som söker bör vara ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad och samarbetsvillig – en lagarbetare med fokus på bästa slutresultat. Vi har daglig kontakt med projektledare, säljare, kunder, transportörer och montörer. Har du tidigare erfarenhet av kundkontakt ser vi det som meriterande.

 

Din ansökan:

Vi hoppas kunna rekrytera snarast. Sista dag för ansökan är 22/2 men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande!

Ansökan skickas till personal@wica.se märk ansökan med incold

Vid frågor, kontakta Per Hildingsson via tel. 0472-363 64.

Välkommen med din ansökan!