03-10-2018

Personal till eftermarknadsavdelningen

Vi söker personal till vår eftermarknadsavdelning
Arbetsbeskrivning:

Som medarbetare på vår eftermarknadsavdelning kommer du att få ett omväxlande jobb. Här kommer du att arbeta med eftermarknadsfrågor så som garantier, reservdelar, serviceordrar samt efterbeställningar. Den stora delen av jobbet kommer att skötas via telefon och mejl. Tjänsten kräver noggrannhet och ett stort tekniskt intresse. Kunderna finns främst i Sverige, Norden, Baltikum.

Din profil: 

Att arbeta på eftermarknadsavdelningen innebär mycket samordning både internt och externt. Du som söker skall vara utåtriktad, positiv, serviceinriktad och har lätt för att tala med människor. Kunskaper inom affärssystemet Monitor, produktkännedom samt el & kylteknik är meriterande. Vi har daglig kontakt med våra kunder, säljare och kylentreprenörer och det kan stundtals bli väldigt intensivt. Goda engelskkunskaper är ett krav.

Ansökan: 

Vi hoppas kunna rekrytera snarast. Sista dag för ansökan är 2018-10-12, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande!

Ansökan skickas via personal@wica.se

Vid frågor gällande tjänsten kontakta HR-ansvarig, Evelina Svensson via telefon 0472-365 98 eller e-post personal@wica.se