12-06-2019 to 04-07-2019

Produktionspersonal sökes!!

WICA Cold AB fortsätter expandera och vi behöver bli ännu fler, därför söker vi efter medarbetare i produktionen. Vill du bli en av oss?
Hos oss arbetar du i en modern och trivsam arbetsmiljö med antingen montering av kyl och frysdiskar eller plåtbearbetning, el- och rörkopplingar, lödning mm
 

Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktioner och givna arbetsprocesser och flöde. Du arbetar i ett team, där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen.
 

Vi söker också efter medarbetare till vår moderna plåtverkstad vilket kräver maskin- och datorkunskap. Arbetet innefattar stor grad av noggrannhet och självständighet.  

Det kan också bli aktuellt att arbeta med elmontering och lödning av rörkopplingar. Du arbetar utifrån ritning och kretsschema.  
 

Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenheter av arbete inom tillverkningsindustrin är det meriterande. Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl.
 

Tjänsterna är heltid och arbetstiderna är främst dagtid mån-tors 06.50-16.30 och fre 06.50- 13.20. Skifttider förekommer på vissa avdelningar.

Sista ansökningsdagen är den 4/7 2019, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till personal@wica.se med märkning ”Produktion” med bifogad cv och gärna ett personligt brev.
 

Välkommen in med din ansökan!

 

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum.
WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 300 anställda.