13-11-2018

Resemontör till vår kyl- och frysrumsavdelning

Du ansvarar som resemontör för montage av de entreprenader som Wica Cold AB utför främst mot dagligvaruhandeln.
Dina arbetsuppgifter: 

Som resemontör på vår kyl- och frysrumsavdelning kommer du att få ett omväxlande jobb. Du ansvarar som resemontör för montage av de entreprenader som Wica Cold AB utför främst mot dagligvaruhandeln.  Wica Cold AB utför kyl-och frysrumsentreprenader med kompletta leveranser av egenproducerade sandwichpaneler, dörrar och portar samt alla de tillbehör som krävs genom varumärket Incold. 

Att arbeta som resemontör kräver en väldigt flexibel livssituation då vi utför entreprenader i hela Sverige. Arbetet förutser alltså att du kan vara på resemontage under veckorna. I gengäld får du ett väldigt fritt arbete, där du ansvarar för kvalitet i de montage som du utför.

 

Din profil: 

Som person är du idag verksam inom någon form av hantverksyrke. Kanske som plåtslagare eller snickare. Du har en gedigen erfarenhet av hantverk och kan lösa oförutsedda situationer som uppstår på egen hand med de förutsättningar som finns. Dina personliga egenskaper visar att du är driven, engagerad och serviceinriktad. Har du erfarenhet av arbete med Kyl- och frysrum och/eller sandwichpaneler är detta meriterande.

 

Din ansökan: 

Sista ansökningsdagen är den 2/12, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till personal@wica.se med märkning ”Resemontör”. 

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR-ansvarig Evelina Svensson, tel. 0472-365 98.

 Share this: