Skip to content
Compare Models
Svenska
Compare Models
Svenska

Stockholm

Hemköp Stadshagen

Upptäckt Hemköps nya koncept.

Hemköp Stadshagen

Hemköp Stadshagen - Triss i butikspremiärer för Hemköp

Här riktar vi uppmärksamhet mot de kyl- & frysdiskar som bidrar till Hemköp Stadshagens unika egenskaper och lösningar. I linje med den moderna butiken lämnas utrymme för en stor del kylmöbler, här signerade Wica Cold / Arneg Nordic. Projektet präglas även utav Wica Colds kylrumsavdelning, Incold, som fått äran att leverera kyl- och frysrum.

Alla bilder från Hemköp Stadshagen och flera andra projekt av Wica Cold / Arneg Nordic hittar ni under referenser eller via länken nedan.

Se bilder och läs mer om projektet här nedan!

Räkor

Nya trender för Hemköps koncept

Hemköp färdigställde nyligen sin triss i nya Stockholmsbutiker i och med öppningen av Hemköp Stadshagen. Butiken som ligger i en helt ny fastighet med nära anslutning till Stadshagens tunnelbana har anammat nästa steg i Hemköps butikskoncept, som ständigt utvecklas efter senaste trenderna.

Wica Cold är stolta över att bygga framtidens moderna butik med Hemköp genom att använda energieffektiva och närproducerade småländska kyl- och frysdiskar. Marcus Andersson, ansvarig projektledare kyla på Hemköp berömmer Wicas produkter såväl som mjuka värden och säger såhär om samarbetet;

”Vi är mycket nöjda med Wicas produkter och utförande. Kvalité är otroligt viktigt för oss och minst lika viktigt är leveranssäkerhet, montage och service. Där väljer vi Wica Cold med tillverkning i Sverige”.

Hemköp Stadshagen förgylls av Wica Colds LX-modeller som skapar en känsla av ljus och transparens genom sin toppmoderna Brilliant White LED-belysning och stora dörrpartier med ökad displayyta, något som fungerar bra med Hemköps träinspirerade konceptprofil.

Hemköp Stadshagen är bland de första butikerna i Hemköpskedjan som gör skiftet till mörka profiler, detaljer och gavlar. Mörk- eller ljusgrå profilfärg är en smaksak men trenden har på senare år skiftat mot mörkare färgval.

Rodi4-3
Deli1
Fisk
Mejerifront
OSKLX Shoparound
PVLX-1

Stadsbutik med butiksproducerat

En stadsbutik med fokus på färskvaror och egenproducerat

Med hjälp av Wicas omställbara delidisk Belgrado2 FlexV2 kan butiken hålla ett starkt sortiment av färskvaror som ost, chark, färdigrätter, fisk och annat. Den omställbar lösningen är något som vuxit i popularitet på senare tid tack vare sin mångsidighet och förmåga att anpassas efter förfrågan.

Hemköp Stadshagen kommer satsa mycket på sitt egenproducerade sortiment från butiksköket, det passar området som är omgivet av företag och lunchbesökare väl.

Mångsidiga kyldiskar perfekt för prisvärda klippvaror

Ett genomgående tema i flera av Hemköps butiker är förmågan att arbeta med klipp och impulsvaror. Det görs tydligt även i Hemköp Stadshagen, som trots det enorma energifokus som varit på anläggning och kyldiskar valt att strategisk placera plug-in modeller från Wica Cold runtom i butiken. Omställbara kyl- och frysdisken Gander G4 med lock kan enkelt flyttas på hjul i butiken, eller den öppna impulsbaljan Rodi G4 som utmärkt visar upp klipp, och slutligen Brioni H150 som kan placeras på gaveln av frukt- och gröntskepp för att sälja bär och annan exotisk frukt.

Butiksproducerat

Plug-in användning

Deli

Frysavdelning

Använda produkter9

1 / 9
ASTANA LX

ASTANA LX

Tillgänglig i 1 modeller

OSAKA 3 LX

OSAKA 3 LX

Tillgänglig i 1 modeller

GANDER 4

GANDER 4

Tillgänglig i 2 modeller

BELGRADO 2 FISH

BELGRADO 2 FISH

Tillgänglig i 3 modeller

OSAKA 3PVLX

OSAKA 3PVLX

Tillgänglig i 4 modeller

BRIONI 2

BRIONI 2

Tillgänglig i 3 modeller

MEJERIFRONT - ISOLERGLASDÖRR LX

MEJERIFRONT - ISOLERGLASDÖRR LX

Tillgänglig i 3 modeller

BELGRADO 2

BELGRADO 2

Tillgänglig i 5 modeller

KYL- & FRYSRUM

KYL- & FRYSRUM

Tillgänglig i 2 modeller

LX-serien

Hemköp Stadshagen har genomgående Osaka LX väggkylar. Utöver den ökade displayytan med större glaspartier, mjuk hydraulisk stängning, förbättrad ljusspridning med hjälp av supermodern LED och bättre energieffektivitet så har LX-serien en unik förmåga att behålla djupa hyllmått trots att man väljer någorlunda grunda modulmått, en egenskap som blir väldigt fördelaktig i butiker där varje kvadratmeter räknas.

OSKLX Färdigmat
LX F&G
OSKLX

Kyl- och frysrum från Incold

Wica Colds avdelning Incold med fokus på kylpanel, snabbrullportar och pendeldörrar har länge levererat till Hemköp. Incold har till Hemköp Stadshagen levererat panel till kyl- och frysrum. Fördelar med att köpa kylmöbler och rum från samma leverantör inkluderar effektiviserat montage, förenklad kommunikation samt samma service- och eftermarknadsavdelning.

ModularRooms-1

Wica Cold är glada över det långt gående och välfungerande samarbete vi har med Hemköp. Tillsammans bygger vi unika livsmedelsbutiker som följer framtida trender i kyl- och frysdiskar, energifokus och kundefterfrågan. Vi rekommenderar starkt ett besök till Hemköp Stadshagen.

Brioni bär
PVLX-1
F&G Färdigmat
OSKLX Dryck
ASTLX
ASTLX2

Richiedi informazioni


Andra studier6

Upptäck mer
1 / 6

Referensprojekt

ICA SM Matmor
ICA SM Matmor

ICA SM Matmor

Trollhättan

Upplev kontrasterna från ICA SM Matmors nya butik.

Referensprojekt

ICA Maxi Norrköping
ICA Maxi Norrköping

ICA Maxi Norrköping

Norrköping

Läs mer om vad som gör ICA Maxi Norrköping så unik.

Referensprojekt

Hemköp Stadshagen
Hemköp Stadshagen

Hemköp Stadshagen

Stockholm

Upptäckt Hemköps nya koncept.

City Gross Bromma

City Gross Bromma

Stockholm

Leclerc

Leclerc

Concarneau

Despar

Despar

Padova

Upptäck mer
Visa referens