Skip to content
Compare Models
Svenska
Compare Models
Svenska

Energieffektivitet

Med nya produkter kan du effektivisera din butik och spara på energi.

Scroll

Ökad energieffektivitet med nya kyl- och frysdiskar från Arneg Nordic

Visste du att genom att förnya dina kyl- och frysdiskar kan du spara så mycket som 30% på din kylenergiförbrukning?

Nya Arneg Nordic-diskar kan leda till betydande energibesparingar, vilket hjälper dig att spara pengar samtidigt som du minskar din negativa miljöpåverkan.

En av de viktigaste fördelarna med att uppgradera dina kyl- och frysdiskar med Arneg Nordic är förbättringen av energieffektivitet. Nya modeller är designade för att använda mindre energi samtidigt som de bibehåller optimala temperaturer.
Med avancerad, modern teknik som LED-belysning, energieffektiva tekniska lösningar och förbättrade isolerglasdörrar kan vi minska din energiförbrukning drastiskt.

                                                                                        

Arneg Nordic arbetar ständigt med forskning och utveckling i syfte att förbättra våra produkters effektivitet och minimera negativ miljöpåverkan. Arneg Air System är ett framgångsrikt exempel från vår R&D-avdelning. Arneg Air System fungerar på väggkylar och använder luftflöden och kyltekniksoptimering för att möjliggöra positiv förångningstemperatur, vilket eliminerar behovet av avfrostning och ger jämnare temperatur. Läs mer om Arneg Air System nedan.

Slutligen kan en förnyelse av dina kyl- och frysdiskar förbättra din butiks genomgående utseende och känsla. Med elegant, modern och minimalistisk design kan Arneg Nordic förändra shoppingupplevelsen i din butik. 


Läs mer om våra lösningar