Skip to content
Compare Models
Svenska
Compare Models
Svenska

Lokal närhet över hela Norden & Baltikum

Förmågor som tillsammans omvandlar idéer till verklighet.

Italian design - made in Sweden. Arneg Nordic tillverkar i Småland, Sverige, Arneg’s produktprogram som efterfrågas på den Nordiska och Baltiska marknaden. 

Genom lokal förankring och regional expertkunskap kan vi tillfredsställa våra kunders behov utan kompromisser.

Wica Cold

wica-1-2
wica-2

Wica Cold utgör hjärtat av Arneg Nordic och har sedan starten 1957 verkat i Vislanda i Småland. Här finns vi än idag med vår toppmoderna produktionsanläggning, logistikcenter och helt nya innovationsavdelning för forskning och utveckling. 

Mer än 80% av alla produkter som säljs och levereras av bolagen med varumärket Arneg Nordic produceras av Wica Cold i Småland, Sverige. Wica Cold blev en del av Arneg 2005.

Wica Cold, eller helt enkelt Wica, är ett välkänt varumärke i branschen och är förknippat med hög kvalitet, utmärkt service, lokal förankring och ojämförlig flexibilitet.

Frigadon

Intrac är referensmärket för butiksinredning. 

Intrac’s erbjudande innehåller allt från hyllsystem och kassadiskar till skräddarsydda möbler för livsmedelsbutiker eller snabbmatssektorn. 

Vi följer  noggrant utvecklingen inom butiksdesign så att vi kontinuerligt  kan erbjuda våra kunder det allra senaste.

Läs mer om Intrac

Frigadon 360x256px
Frigadon 662x485px

Plug-in Norge

PIN 662x485px
PIN 360x256px

Plug-in Norge har sedan 2018 tillhört Arneg Nordic och är ledande aktör och specialist på plug-in kyl- och frysmöbler för den kommersiella marknaden i Norge. 

Plug-in Norge erbjuder kundanpassade lösningar och unika designer som harmoniserar med konceptet för varje enskild butik.

Läs mer om Plug-in Norge.

Kelvin

Kelvin AS är ett norskt ingenjörsföretag inom klimat och energioptimering. De levererar turn key kylsystem till detaljhandel och industri samt CO2-baserad luftkonditionering och värmepumpar till en rad andra branscher.

Som en del av Arneg Nordic, sedan 2019, har de tillgång till marknadens största produktkatalog av moderna centralkylda kyl- och frysmöbler för att komplettera sitt energierbjudande. 

Läs mer om Kelvin.

Kelvin 360x256px
Kelvin 662x485px

Super-køl

SuperKol 662x485px
SuperKol 360x256px

Superkøl A/S grundades i Danmark redan 1980 och har sedan 2015 varit en del av Arneg Nordic. 

Superkøl är aktivt på den danska marknaden och är idag en av landets största totalentreprenörer inom kyl- och frysmöbler för detaljhandel och industri. Genom sitt fokus på CO2 och naturliga köldmedier är Superkøl och Arneg Nordic ett företag för framtiden.

Läs mer om Superkøl. 

Viima

Viima är ett finsk företag som specialiserar sig på kyl- och frysrum samt kyl- och frysmöbler med möjlighet till turnkey lösningar. Viima är ett ledande företag på den finska marknaden och har sedan 2017 varit en del av Arneg Nordic. 

Tack vare sin expertkompetens och breda nätverk levererar Viima till såväl hela Finland och de har även ett dotterbolag i Estland.

Läs mer om Viima. 

Viima 360x256px
Viima 662x485px

Läs mer om Arneg Group