Skip to content
Compare Models
Svenska
Compare Models
Svenska

Jobba hos oss

Skicka in din spontansökan och bli en av vår grupp

Scroll

Hållbar produktion i världsklass

På Arneg Nordic bidrar vi till en energieffektivare morgondag genom att sätta miljövänlighet i centrum för allt vi gör. I hjärtat av de småländska skogarna ligger en toppmodern produktionsanläggning som producerar marknadsledande kyl- och frysdiskar till i huvudsak hela nordens livsmedelsbutiker. Tillsammans bidrar vi till upplevelsen för miljontals svenskars veckohandling av mat.

Kelvin 1440x775px-1

Innovationsanda i hjärtat av Småland

Inte ditt vanliga kylskåp. Här får du möjlighet genom kreativitet, innovation och kompromisslös kvalité skapa energieffektiva tekniska produkter som utmanar gränserna för hållbar energi och morgondagens butiksdesign. De historiska spåren hos Arneg Nordic där italiensk och svensk kultur kolliderat har skapat en stark identitet - Italian design, made in Sweden.

Från handgjorda elkablar till framtidens laserskärare, ta möjligheten att jobba med toppmoderna plåtmaskiner, avancerade lasrar, kommunikationssystem och mycket mer. 


Vi har en plats för alla.

Glas_warehouse_small
Niklas_office_small

En karriär på Arneg Nordic

Här blir du utmanad. Exemplen på framgångsrika karriärhistorier på Wica är många. Här är det vanligt att man går från fabriksgolv till kontorsstol, om det är vad man vill. Vi älskar att anställa internt och dra nytta av våra medarbetares erfarenheter!  Brinner du för högt tempo, problemlösning, nära arbete med kunder och kollegor så är Arneg Nordic den perfekta arbetsplatsen för dig.

En stor familj

Sedan 1957 har Wica Cold och Arneg Nordic varit ett familjeföretag och gemenskapen som finns bland våra medarbetare är den enskilt viktigaste delen i vårt framgångskoncept. 


Vi värdesätter mångfalden av bakgrunder, åldrar, kulturer och erfarenheter hos alla våra medarbetare. Bli en del av vår gemenskap och allt vi gör tillsammans!

Girls_production
Factory

Om Arneg Nordic & Wica Cold

Wica Cold AB från Vislanda har sedan 1957 försett den nordiska och baltiska marknaden med kyl- och frysmöbler för livsmedelsbutiker. Sedan 2005 ingår Wica Cold AB i Arneg-koncernen. Wica, Oscartielle och Arneg har en gemensam produktutveckling och produktprogram med tillverkning i Vislanda, Sverige.

Produkterna som tillverkas i Vislanda bär namnet Arneg Nordic.

 

Send General Application