Loader

Italienska rötterFöretagsgruppen som har skapat Arneg-koncernen har starka rötter i Italien. Det har varit en pådrivande faktor som med tiden lett till en internationell identitet och ledarposition i branschen. De företag som är verksamma i Italien utgör moderbolaget, ursprunget och drivkraften till en global framgång.

 

Arneg är ledande inom projektering, produktion och installation av kompletta utrustningar för livsmedelsbutiker och utmärker sig på marknaden genom sin förmåga att kombinera hög prestanda, ekologiskt hållbar innovation, optimerad energibesparing och italiensk design.

 

Oscartielle är en av de främsta europeiska producenterna av kyldiskar med inbyggda kylaggregat och gör en innovativ tolkning av marknadens behov med nya lösningar som har utvecklats för servicehandeln, högspecialiserad detaljhandel och kundanpassade plug-in-diskar.

 

Incold är specialiserat inom produktion av kommersiella och industriella kylrum med ett komplett sortiment av dörrar och utgör idag en referenspunkt på den europeiska marknaden tack vare ett högspecialiserat tekniskt team och en god kännedom om marknaden.

 

Intrac är verksamt inom inredning av små, mellanstora och stora butiker och erbjuder ett brett och diversifierat produktsortiment med allt från butikshyllor för alla slags varor, både för specialiserade och allmänna försäljningspunkter, till vanliga och dedikerade kassadiskar.


Dela detta: