Skip to content
Compare Models
Svenska

PLUG-IN MODELLER MED PRODUKTION I SMÅLAND

PLUG-IN MODELLER MED PRODUKTION I SMÅLAND

Italian design, made in Sweden.

Som en del av Arneg har vi tillgång till marknadens största produktkatalog. Vårt mål är att producera så många av dessa modeller som möjligt i Småland, Sverige – och mer än 80% av alla enheter Arneg Nordic säljer produceras just i Småland.

De senaste tillskotten till den kategorin är Sendai 2, Gander 4 och Rodi 4. Fördelarna med att producera i Sverige är bl.a.

  • Minskad miljöpåverkan
  • Minskade leveranstider
  • Minskad ledtid på tillbehör och reservdelar

SENDAI 2
Sendai 2; Denna fantastiska modell tillfredsställer alla behov tack vare flera konfigurationer som gör att den kan spela vilken roll som helst i butiken. Sendai 2 kommer som en öppen eller stängd impulsgondol, en semi-vertikal flerplansdisk, en serverings- eller självbetjäningsdisk och till och med som en gaveldisk.

Upptäck SENDAI 2

Sendai2

GANDER 4
Letar du efter en impulsgondol med lock som är anpassningsbar, mångsidig och energieffektiv?

Gander 4 är en plug-in gondol med lock designad för att sälja frysta eller kylda varor. Tack vare naturligt köldmedium R290 har Gander 4 låg energiförbrukning och låg miljöpåverkan. Den idealiska lösningen för alla typer av layouter i små, medelstora och stora butiker.

 Upptäck GANDER 4

Gander4

RODI 4
Rodi 4 är en öppen plug-in gondol från Arneg, designad för flera produktkategorier och impulsköp. Tack vare G4-glas och designen utan ramkonstruktion spelar produkten huvudrollen i en Rodi 4.

Modellen kan utvändigt anpassas med flera färger och grafik kan ändras för att passa säsongen eller stödja specifika reklambehov.

Upptäck RODI 4

Rodi4